Installatie van zonnepanelen regio Brugge - Oostende

Tom Moerman
Vraag een offerte Bel mij

Zonnepanelen plaatsen

Werkende vanuit regio Brugge - Oostende ben ik flexibel om de perfecte installatie van zonnepanelen uit te voeren voor jouw huis of onderneming. Bij het installeren van uw zonnepanelen kies ik altijd voor kwaliteit. Een installatie van zonnepanelen is tenslotte geen investering voor 2 jaar, maar dient tientallen jaren een goed rendement te geven!

Ik werk met kwaliteitsmerken zoals SMA, Solaredge, Enphase, LG, Panasonic, Schletter, ESDE enz. Met deze kwaliteitsmerken, gepaard met een goed uitgerekende installatie, garandeer ik een uitstekend rendement van je zonnepanelen.

In een eerste bezeoek doe ik de nodige opmetingen en stel ik de nodige vragen zodat ik jullie direct een prijs op maat kan geven. Deze offerte kunt u vervolgens digitaal of via post bevestigen!

We spreken bij een installatie van zonnepanelen ook over een 'PV-installatie', dit staat voor het Engelse 'Photovoltaic', of 'fotovoltaïsch'. Dit slaat op de omzetting van licht (zon) in elektrische energie, beter gekend als zonnestroom door zonnepanelen.

Vraag een offerte

Zonnepanelen mee verhuizen

Indien u zou verhuizen en uw bestaande installatie met u mee wil nemen, dan kunt u ook steeds op mij rekenen hiervoor. Vraag gerust om meer informatie over hoe dit in zijn werk gaat!

Wat na de installatie van je zonnepanelen?

Ook nadat je zonnepanelen geplaatst zijn geef ik de nodige begeleiding om volledig in orde te zijn met jouw installatie. Denk bijvoorbeeld aan het officieel keuren van de installatie en het inlichten van je distributienetbeheerder. Daarnaast kunnen er bepaalde premies, subsidies of certificaten aangevraagd worden, dikwijls afhankelijk van je woonplaats.

bticino logo kwaliteitsmateriaal electriciteitswerken Tom Moerman
enphase logo kwaliteitsmateriaal electriciteitswerken Tom Moerman
knipex logo kwaliteitsmateriaal electriciteitswerken Tom Moerman
LG logo kwaliteitsmateriaal electriciteitswerken Tom Moerman
makita logo kwaliteitsmateriaal electriciteitswerken Tom Moerman
niko logo kwaliteitsmateriaal electriciteitswerken Tom Moerman
Panasonic logo kwaliteitsmateriaal electriciteitswerken Tom Moerman
Solaredge logo kwaliteitsmateriaal electriciteitswerken Tom Moerman
Wurth group logo kwaliteitsmateriaal electriciteitswerken Tom Moerman

Ontvang een offerte voor jouw zonnepanelen

Geheel vrijblijvend

Tom Moerman
Kerkeweg 25, 8490 Snellegem, Belgi├ź
BE0843440338